Projecten

Velten & de With // Microsoft Defender voor Office 365

Voor de organisatie Velten & de With hebben wij een implementatie gedaan. Door ons is Microsoft Defender voor Office 365 geïmplementeerd. Met deze oplossing wordt de Microsoft 365 cloud omgeving beschermd tegen gevaren van buiten. Zo worden emails gescand in Exchange Online en worden de Teams en SharePoint omgevingen gescand op virussen en malware. Ook uw Microsoft 365 cloud omgeving beschermen? Neem contact op voor een afspraak!

Van de Langemheen Deuren & Zonwering // Website

De afgelopen wintermaanden hebben we gewerkt aan websites. Zo ook deze. Van de Langemheen Deuren & Zonwering uit Putten groeit als bedrijf. Daarbij hoort een website met de producten en diensten die zij leveren. Zowel Gijs als wij zijn erg tevreden met het resultaat. Neem je een kijkje?

Marianne Schoonhoven // Website

Een tijdje geleden hebben we voor Marianne Schoonhoven een website ontwikkeld. Marianne is een contextueel hulpverlener, ze kan je verder helpen wanneer je niet lekker in je vel zit of wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen. Op de website staat beschreven hoe ze te werk gaat. Neem je een kijkje?

Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving // Webroot

Wij verwelkomen Adviesbureau voor Veiligheid en Handhaving als nieuwe klant! We gaan ze adviseren op het gebied van cyberveiligheid. Zo gaan ze gebruik maken van onze antivirus oplossing Webroot!

Nieske Selles // Website

Deze zomer is er voor Boekennieuws Nieske Selles een compleet nieuwe website gebouwd. In samenwerking met Anneke Kardol voor de foto’s en de huisstijl is er een super gave nieuwe website ontstaan. Op deze website kan je Nieske haar eigen kinderboeken bestellen, maar ook de kaartensets die ontwikkelt zijn door Nieske en Anneke. Neem snel een kijkje naar het nieuwe resultaat! https://www.nieskeselles.nl

Bij het Witte Huis // WiFi

Bij het Witte Huis in Staverden kan je heerlijk met je collega’s vergaderen op deze rustige locatie of genieten in een compleet nieuw vakantiehuis. Hier hebben wij een dekkend WiFi netwerk aangelegd zodat alle vergaderingen strak kunnen verlopen. Ongestoord Youtube en Netflix kijken tijdens je vakantie? Ook dat kan! Het hele terrein is door ons van WiFi voorzien.

Thuishulp NPV Ermelo

Thuishulp NPV Ermelo // Website

Een aantal maanden geleden kwam de Thuishulp NPV Ermelo bij mij met de vraag voor een nieuwe website. De website die gebouwd moest worden had aardig wat eisen en de grote van het project zou voor deze vrijwilligersorganisatie niet bekostigd kunnen worden. Daarom hebben wij samen met studenten van Landstede dit opgepakt. Antonie van der Kolk en Leon Bouw hebben dit project gestart als examenopdracht. Elke paar weken is er om de tafel gezeten en werd er door middel van Scrum een prachtige website opgezet. Zij hebben dit project afgerond met een 10. Super trots om dit project te hebben mogen begeleiden. Dank aan de landstede docenten Jos van Tuil en Emiel Snel en grote complimenten naar Leon en Antonie. Koos, Bert en Gert dank voor jullie rol als klant in het project. Thuishulp NPV Ermelo veel succes met jullie nieuwe website!

bussie van beppy

Bussie van Beppy // Website

Een aantal weken geleden hebben wij iets moois mogen opleveren. Een nieuwe website voor het Bussie van Beppy. Er is hard aan gewerkt en we zijn erg tevreden met het resultaat. Dus… Opzoek naar een uniek vervoersmiddel? Op uw bruiloft of evenement? Met dit bussie komt dat zeker goed! Klik op de foto om de website te bekijken.

L.P. Petersen Hardware

L.P. Petersen B.V. // Hardware en beheer

Door ons bij L.P. Petersen een hardware migratie uitgevoerd. In het begin van de week zijn de systemen voorbereid en vandaag is alles geplaatst op locatie. Hierbij is alle mail en data netjes overgezet, wordt het werk niet gehinderd en kan er maandag gelijk weer verder gewerkt worden. Er zijn 6 werkplekken voorzien van een PC die netjes weggewerkt is achter de monitor. Verder is er een NAS (mini-server) geplaatst als centrale opslag welke in verbinding staat met de Cloud als extra back-up.

Strandhuys Nijkerk WiFi

Strandhuys Nijkerk // WiFi

Voor het Strandhuys Nijkerk hebben we de WiFi geregeld. De beide terrassen voorzien we van een dekkend wifi netwerk zodat iedere vakantieganger ongestoord zijn Facebook/Whatsapp/Instagram en al die andere apps kan checken. Door het gebruik van een login pagina kunnen de gebruikers de voorwaarden accepteren zodat Strandhuys Nijkerk ook aan de wetgeving voldoet.

Onze klanten

Mail uw vraag

Bel ons direct

Stuur een app'je

CONTACT

MRT-ICT
Zeeweg 87
3853LK Ermelo
+31 (0)6 1037 0624
info@mrtict.nl

KvK: 73459690
IBAN: NL 17 KNAB 0258 1925 50
BTW-ID: NL 0023 9520 1B59

Schuiven naar boven